|

آمادگی آسمان ایران برای افزایش ترافیک هوایی جام جهانی 2022

آمادگی آسمان ایران برای افزایش ترافیک هوایی جام جهانی 2022
مدیرکل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی آسمان ایران برای افزایش ترافیک هوایی در زمان برگزاری جام جهانی قطر 2022 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ امیرحسین صادقچه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن 28 مهر، سالروز کنترل ترافیک هوایی و تشکر و قدردانی از تمامی کنترلرهای سراسر میهن اسلامی اظهار کرد: اقدامات لازم برای انجام هرچه بهتر امور مربوط به افزایش پروازهای جام جهانی پیش بینی شده و به امید خدا و بهره¬گیری از نیروی متخصص و توانمند در حوزه کنترل ترافیک هوایی با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

وی با اشاره به تعداد پروازهای جام جهانی گفت: سازمان هواپیمایی کشوری بین¬المللی برای این رویداد افزایش ترافیک هوایی در منطقه را در حدود 1000 تا 2000 پرواز پیش بینی کرده است و کشور جمهوری اسلامی ایران به همراه سایر کشورهای منطقه برای ارائه خدمات ترافیک هوایی به پروازها آماده هستند.

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی تصریح کرد: علاوه بر کشور ایران در منطقه خاورمیانه، کشورهای عراق، بحرین، عربستان، عمان، کویت و امارات نیز شاهد افزایش ترافیک پروازی در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی خواهند بود.

وی گفت: با وجود تحریم های ظالمانه اما صنعت هوانوردی و اداره کل کنترل ترافیک هوایی لحظه¬ای از حرکت نایستاده و با تکیه بر توان داخلی  و نیروی متخصص توانسته استانداردهای لازم را در میادین جهانی کسب کند و این امر در حالی محقق شد که کشورهای همسایه با استفاده و بکارگیری مستشاران اروپایی و امریکایی موفق به انجام آن شده¬اند.

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی با اشاره به نقش مهم شرکت¬های دانش بنیان در پویایی صنعت هوانوردی گفت: شرایط امروز ایران ایجاب می¬کند که بیش از گذشته از جوانان متخصص داخلی حمایت کنیم. این شرکت¬ها در بسیاری از حوزه¬ها سربلند بوده¬اند و بخش¬های متعددی از صنعت هوانوردی را از وابستگی به کشورهای دیگر بی¬نیاز کرده¬اند اما در برخی حوزه¬ها نیازمند زمان بیشتر برای رسیدن به نقطه ایده آل هستیم.

صادقچه با بیان اینکه مجامع بین المللی برابر تحریم¬های ظالمانه علیه ایران سکوت کرده¬اند، خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت صنعت هوانوردی و اهمیت حفظ جان مردم، بارها در مجامع بین¬المللی خواستار رفع تحریم در این حوزه شده¬ایم که متاسفانه به دلایل سیاسی و عدم مساعدت جوامع بیرونی تا کنون نتیجه¬ای در این رابطه حاصل نشده است. این امر باعث شده است تا بار اصلی مسئولیت ارائه خدمات ترافیک هوایی و حفظ ایمنی پروازها بر دوش کنترلرهای ترافیک هوایی قرار گیرد.

صادقچه تاکید کرد: به هیچ عنوان از پیشرفت جا نمی¬مانیم و افزایش ترافیک هوایی و سکتورهای پروازی و نیز استفاده از تجهیزات و فن¬آوری های نوین در صنعت هوانوردی و آموزش بین¬المللی از جمله مهم¬ترین برنامه¬های اداره کل کنترل ترافیک هوایی برای آینده است.

مدیرکل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد: با عنایت به ایجاد بستر مناسب برای جذب و حفظ نیروی انسانی در آینده نزدیک دغدغه¬های موجود در این حوزه برطرف شود.

 

منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

ارسال نظر