|

فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷؛ این‌بار در آمریکا

فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷؛ این‌بار در آمریکا

یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸ که در پی ممنوعیت پرواز بین‌المللی این مدل، عازم پارکینگ خود در ایالت کالیفرنیای آمریکا بود، به دلیل وقوع نقص فنی دقایقی پس از اوج‌گیری ناگزیر به فرود اضطراری شد

یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸ که در پی ممنوعیت پرواز بین‌المللی این مدل، عازم پارکینگ خود در ایالت کالیفرنیای آمریکا بود، به دلیل وقوع نقص فنی دقایقی پس از اوج‌گیری ناگزیر به فرود اضطراری شد.

این هواپیما متعلق به خط هوایی «سَوث وِست» است و در حین پرواز حامل مسافر نبوده است. همچنین نقص فنی رخ داده در این هواپیما در بخش موتور بوده که با نقص سیستم رایانه‌ای حادث شده در جرایان سقوط دو فروند از این مدل بوئینگ در اتیوپی و اندونزی متفاوت بوده است.

بدین ترتیب پرواز شماره ۸۷۰۱ هواپیمایی سَوث وِست بار دیگر به فرودگاه اورلاندو بازگشت.

سازمان هواپیمایی آمریکا پرواز این مدل بوئینگ را تنها بودن حمل مسافر مجاز اعلام کرده است.

در پی سقوط یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس در کشور اتیوپی که با واکنش گسترده بسیاری از کشورهای جهان و نیز ممنوعیت کامل پرواز این نوع هواپیما در اغلب شرکت های هواپیمایی دنیا همراه شد، آمریکا، کشور سازنده نیز در نهایت هواپیمای یاد شده را زمین گیر کرد.

این تصمیم با دستور مستقیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و پس از آن اتخاذ شد که کلیه کشورهای اروپایی و بسیاری از شرکت های پر تردد هوایی در آسیا تصمیم گرفتند پرواز این محصول تولیدی و خبرساز شرکت بوئینگ را متوقف کنند.

در فرمان رئیس جمهوری آمریکا که در آن قید «فوریت» برای زمین گیر شدن کلیه هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ ماکس مورد تاکید قرار گرفته، آمده است که خلبان ها و شرکت های هواپیمایی به طور مستقیم در جریان این ممنوعیت قرار گرفته اند.

در این حکم ریاست جمهوری همچنین یادآوری شده که امنیت مردم و کلیه مسافران اولویت مطلق برای آمریکا است و شرکت بوئینگ نیز باید در اسرع وقت پاسخگوی سوالات مطرح در باره ایراد و نقص های فنی این نوع هواپیما باشد.

جنجال بر سر نقص فنی هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس پس از سقوط یک فروند از این نوع هواپیما در خطوط هوایی کشور اتیوپی وارد مرحله تازه ای شده است. هواپیمایی که روز یکشنبه فرودگاه بین المللی آدیس آبابا را به مقصد نایروبی ترک کرده بود شش دقیقه پس از بلند شدن از زمین دچار سانحه شد و کلیه ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند.

ارسال نظر