|

چرا مسافران در هواپیما بیشتر سراغ آب گوجه‌فرنگی می‌روند؟

چرا مسافران در هواپیما بیشتر سراغ آب گوجه‌فرنگی می‌روند؟

تحقیقات نشان می‌دهد طعم غذاها در ارتفاع ۳۰ هزار پایی تغییر می‌کند. هوای خشک و فشار کابین، حس بویایی و چشایی را تا حدود ۳۰٪ کاهش می‌دهد و حتی صدای پس‌زمینه موتور هواپیما هم باعث می‌شود مزه‌ها «بی‌روح‌تر» به نظر برسند.

 کن نیوز | اما آب گوجه‌فرنگی استثناست! چون سرشار از طعم اومامی (Umami) است — تنها مزه‌ای که در ارتفاع تغییر نمی‌کند. ترکیب خاص ترشی، نمک و ادویه‌های آن باعث می‌شود حتی در آسمان هم طعمی قوی و دلچسب داشته باشد.

به گزارش کن نیوز؛ بنابراین اگر دیدید بیشتر مسافران آب گوجه سفارش می‌دهند، بدانید پشت آن یک دلیل علمی وجود دارد، نه فقط یک سلیقه عجیب!

ارسال نظر