|

یاماها در خدمت فضای سبز و نگهداری جنگل‌ها

یاماها در خدمت فضای سبز و نگهداری جنگل‌ها

یاماها برای نگهداری و پایش جنگل‌ها از یک هلیکوپتر بدون سرنشین رو نمایی کرد، این هلیکوپتر بدون نیاز به نیروی انسانی به دوربین‌ها و تجهیزاتی برای اندازه گیری بازتاب نور و توپوگرافی مجهز است.

یاماها، غول تولیدکننده صنعت حمل و نقل ژاپنی، هلیکوپتر بدون سرنشین نسل بعدی را معرفی کرده است که در سیستم‌ نظارت بر جنگل‌ها استفاده خواهد شد. همانطور که گفته شد، هلیکوپتر به دوربین‌ها و تجهیزاتی برای اندازه‌گیری انعکاس نور و توپوگرافی مجهز است که می‌تواند تراکم و تعداد درختان، تراز آن‌ها، و قطر تنه آن‌ها را مورد بررسی مداوم و پایش قرار دهد. 

بر اساس گزارش‌ها، ابتکار یاماها بخشی از ارتقای سیستم‌های نظارت دیجیتالی سه بعدی جنگل است که هدف آن برای فعال سازی جنگل‌داری و حفظ محیط زیست جنگل سبز است.

 

ماشینی برای افزایش کارایی و دقت داده‌ها

این هلیکوپتر برای اسکن یک منطقه جنگلی طراحی شده و هر دو ثانیه یک عکس از ارتفاع ۱۰۰ متری برای 100 هکتار جنگل را ثبت می‌کند. علاوه بر این، از آن‌جایی که هلیکوپتر با سرعت آهسته حرکت می‌کند، تصاویر را با وضوح و در میدان دید وسیع‌تری ثبت می‌کند. 

کائورو کاتو یکی از مدیران یاماها در خصوص این هلیکوپتر می‌گوید: با استفاده از هلیکوپترهای بدون سرنشین که حاصل تلاش 30 ساله است و با استفاده از سیستم‌های استفاده شده در این هلیکوپتر جدید، کار را برای دانستن شرایط جنگل راحت‌تر و دقیق‌تر خواهد شد. همچنین دسترسی کارآمدتر و دقیق‌تر به داده‌ها را فراهم می‌کند.

علاوه بر این، کاتو اضافه کرد که این هلیکوپتر به بازسازی و نگهداری جنگل و احیای صنعت جنگل‌داری منجر خواهد شد زیرا با «ابتکار جنگل‌داری هوشمند» که توسط دولت ژاپن ترویج شده است، مطابقت دارد. جنگلبانان، جنگل‌ها را با استفاده از داده‌های دیجیتال جمع آوری شده از تصاویر گرفته شده توسط هلیکوپتر نظارت خواهند کرد. سپس از این داده‌ها برای بررسی و آنالیز بخش خاصی از سطح زمین و چگالی و همچنین اختلاف ارتفاع جنگل‌های روی آن استفاده می‌شود. 

 

یکی دیگر از مدیران یاماها، ایساکو سگوچی، بیان کرد که نظارت بر بلایای طبیعی در جنگل‌ها و کوه‌ها نیز در چشم‌انداز این پروژه است. "از نقطه نظر پیشگیری از بلایا، مکان واقعی که در آن شیب در حال فروریختن است، از بالا با وضوح مناسبی دیده می‌شود. مناطقی را که در آن رانش زمین رخ داده است، شناسایی می‌شود و اقدامات پیشگیرانه انجام می‌شود."

نویسنده: ستاره صفوی

ارسال نظر