|

سرپرست اداره کل تدارکات شرکت فرودگاه ها خبر داد:

انجام خریدها و اجرای پروژه ها با صرفه جویی و اولویت بندی

چابک سازی و هوشمند سازی فرآیندهای خرید تجهیزات هوانوردی و فرود…
انجام خریدها و اجرای پروژه ها با صرفه جویی و اولویت بندی

سرپرست اداره کل تدارکات و تامین تجهیزات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برنامه ریزی برای صرفه جویی و هدفمند کردن خریدهای ضروری و پروژه ها با اولویت بندی نیازها خبر داد.

مجتبی رنجبر، سرپرست اداره کل تدارکات و تامین تجهیزات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران  عنوان کرد: اداره کل تدارکات و تامین تجهیزات به عنوان موتور محرک تامین تجهیزات حوزه هوانوردی و فرودگاهی از زمان درخواست کالا تا تحویل آن با تمام اداره های کل ستادی و فرودگاهی در ارتباط و همکاری تنگاتنگ است.

رنجبر با بیان اینکه از زمان ظهور عرصه دیجیتال در سازمان های بزرگ و نفوذ آن به زندگی مردم و کسب و کارها، فرایندهای خرید و تامین تجهیزات و خدمات دستخوش تحولات شگرفی شده است، گفت: با ایجاد این تغییرات، فروشگاه ها و درگاه های اینترنتی و اپلیکیشن های متعددی پا به عرصه این حوزه نهاده و شرکت های بزرگی نظیر آمازون، علی بابا، المارت و غیره پدید آمده اند و این روند در کشور ما نیز در حال رشد و توسعه است.

وی در خصوص برنامه های در دست اقدام اداره کل تدارکات و تامین تجهیزات عنوان کرد: با دستور و راهنمایی های مدیرعامل شرکت و نیز معاون توسعه مدیریت و منابع اقدامات متعددی در راستای صرفه جویی و هدفمند کردن با اولویت بندی در خریدهای ضروری و پروژه ها انجام شده است.

رنجبر افزود: از ابتدای سال جاری در راستای چابک سازی و هوشمندسازی فرایندها اقداماتی از جمله بازنگری فرآیند خرید کالا/ خدمات و تغییر در فرم های الکترونیکی درخواست کالا/ خدمات، استانداردسازی قراردادها، بازنگری و تغییر در فرایند انبار و توزیع کالاها، بررسی ارتباط بین بانک های اطلاعاتی موجود در شرکت(مرتبط با فرایندهای بودجه ریزی، مالی و تدارکات بوده) و تشکیل جلسه های کارشناسی مستمر با اداره های مربوط جهت اصلاح فرایندها انجام شده است.

وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا به عنوان یک پاندمیک جهانی شناخته شده تاثیرهای مخربی در صنعت هوانوردی دنیا گذاشته است، گفت: صنعت هوانوردی کشور ما نیز از این آثار منفی مستثنی نبوده و دچار کاهش درآمدها و به تبع آن کاهش درخواست ها جهت خریدهای جدید بوده ایم. ضمن اینکه نوسانات ارزی نیز تاثیر عمده ای در عدم تمایل برخی شرکت ها در ارایه کالاهای خود داشته است.

رنجبر به اقدامات اداره کل تدارکات و تامین تجهیزات در راستای مقابله با کرونا ویروس اشاره کرد و افزود: در این راستا می توان به خرید و نصب دوربین های حرارتی ساخت داخل کشور جهت سنجش برخط دمای بدن مسافران و شناسایی افراد با تب بالا در فرودگاه های بزرگ و تهیه و توزیع مواد ضدعفونی کننده و تجهیزاتی از جمله ماسک، دستکش و دستگاه های ضدعفونی کننده اتوماتیک دست اشاره کرد.

وی همچنین گفت: به نظر می رسد، در دوران پساکرونا با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا سبک زندگی تمام مردم دنیا را تحت تاثیر قرار داده صنعت هوانوردی نیز با این تاثیرها راهکارهای جدیدی را برای حل چالش های پیش رو در این دوران خواهد داشت. استفاده از تجهیزات از راه دور و مدیریت در سفرها، هوشمندسازی ارتباطات، برگزاری جلسه ها به صورت ویدیوکنفرانس از جمله راهکارهای موثر خواهد بود.

منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

ارسال نظر