|

حقیقت ترسناک درباره غذای هواپیما؛ چرا برخی پزشکان غذای هواپیما را نمی‌خورند؟

حقیقت ترسناک درباره غذای هواپیما؛ چرا برخی پزشکان غذای هواپیما را نمی‌خورند؟

رانجان چاترجی، پزشک سرشناس بریتانیایی، در پادکست خود «احساس بهتر، زندگی بهتر» با دکتر دارشان شاه، جراح و متخصص سلامت، درباره واقعیت غذای هواپیما گفت‌وگو کرده است. او به نقل از یک مدیر خدمات کابین توضیح داد که برای خوش‌طعم شدن غذا در ارتفاع، افزودنی‌های خاصی به آن اضافه می‌شود که اگر مسافران از ماهیتشان مطلع شوند، شاید هرگز لب به غذاهای پروازی نزنند.

کن نیوز | دارشان شاه نیز تأکید کرد: «هر بار که غذای هواپیما را خورده‌ام، قند خونم به شدت بالا رفته و برای ساعت‌ها در همان سطح باقی مانده است. از آن زمان تصمیم گرفتم در طول پرواز چیزی نخورم.»

به گزارش کن نیوز؛ تحقیقات نشان می‌دهد به دلیل فشار کم و خشکی هوای کابین، حس چشایی کاهش می‌یابد و خطوط هوایی برای جبران این موضوع، غذاها را با نمک، ادویه و افزودنی‌های بیشتر آماده می‌کنند. گزارش نشریه Prima نیز تأیید می‌کند که این شرایط حس بویایی و چشایی را تضعیف کرده و تنها طعم «اومامی» (موجود در گوجه، قارچ و اسفناج) در ارتفاع به‌خوبی قابل درک است.

الی برچ، متخصص تغذیه در Holland & Barrett نیز به Conde Nast Traveller گفت: «غذاهای هواپیما اغلب فوق‌فرآوری‌شده، کم‌فیبر، و سرشار از شکر، نمک و نگهدارنده‌اند که می‌توانند مشکلات گوارشی ایجاد کنند.»

این افشاگری در ویدئوی تیک‌تاک چاترجی بیش از ۳۲۶ هزار بار دیده شده و بسیاری از کاربران تأکید کرده‌اند که تجربه نفخ یا تغییر طعم در پرواز را داشته‌اند. با این حال برخی نیز معتقدند میزان نگرانی بستگی به دفعات پرواز دارد.

ارسال نظر