|

افزایش چشمگیر مسافران فرودگاه‌های عربستان سعودی در نیمه نخست سال جاری میلادی

افزایش چشمگیر مسافران فرودگاه‌های عربستان سعودی در نیمه نخست سال جاری میلادی

بر اساس گزارش Skytrax، فرودگاه‌های عربستان سعودی همچنان به پیشرفت خود در رتبه‌بندی در بین ۵۰ فرودگاه برتر جهان ادامه می‌دهند. تعداد پروازها در نیمه اول سال با افزایش ۱۲ درصدی به ۴۴۶ هزار پرواز رسید.

به گزارش کن نیوز؛ بر اساس گزارش اکونومی‌میدل‌ایست، فرودگاه‌های عربستان سعودی پس از ثبت رکورد در سال ۲۰۲۳، شاهد افزایش ۱۷ درصدی تعداد مسافران در نیمه اول سال ۲۰۲۴ بودند و رکورد ۶۲ میلیون نفری را ثبت کرد. تعداد پروازها با افزایش ۱۲ درصدی به ۴۴۶ هزار پرواز و حمل‌ونقل هوایی با افزایش ۴۱ درصدی در حجم، به ۶۰۶ هزار تن تا پایان ژوئن رسید.

اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان سعودی (GACA) اخیراً آمار ترافیک هوایی را منتشر کرده است که نشان‌دهنده رشد قابل توجه تعداد مسافران و پروازها در نیمه اول سال ۲۰۲۴ است. بخشی از این افزایش به دلیل زیاد شدن تعداد حجاج و عمره‌گزاران است.

در نیمه اول سال ۲۰۲۴، اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان سعودی چندین پروژه را برای توسعه راه‌اندازی کرد.

توسعه فرودگاه بین‌المللی شاهزاده محمد بن عبدالعزیز

افتتاح و توسعه فرودگاه بین‌المللی الاحساء

راه‌اندازی ترمینال جدید خروجی بین‌المللی اضافی در فرودگاه بین‌المللی طائف

تاکسی هوایی خودران برای اولین بار در ایام حج

علاوه بر این‌ها، این مقام اولین مجوز عملیاتی را برای تمیز کردن ساختمان با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین اعطا کرد که نشان‌دهنده تعهد وی به فعال کردن راه‌حل‌های ایمن و نوآورانه در حمل‌ونقل هوایی پیشرفته است. به علاوه، یک مرکز آزمایش علمی برای پرسنل هوانوردی و فاز اول گیت‌های الکترونیکی در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض راه‌اندازی کرد.

دستاوردهای بخش هوانوردی

بخش هوانوردی عربستان سعودی نیز در شش ماه گذشته شاهد دستاوردهای متعددی بود، از جمله ۱۶ فرودگاه سعودی که اعتبارنامه کیفیت خدمات فرودگاهی شورای بین‌المللی فرودگاه‌ها (ACI) را برای سال ۲۰۲۴ دریافت کردند.

علاوه بر این، طبق گزارش Skytrax، فرودگاه‌های عربستان سعودی به پیشرفت خود در رتبه‌بندی بین ۵۰ فرودگاه برتر جهان ادامه دادند.

فرودگاه بین‌المللی شاهزاده محمد بن عبدالعزیز در مدینه در رتبه‌بندی فرودگاهی جهانی Skytrax، جایزه رتبه اول را در خاورمیانه کسب کرد. فرودگاه بین‌المللی ملک عبدالعزیز در جده نیز بالاترین رتبه را در فهرست بین‌المللی شورای فرودگاه‌ها در سال ۲۰۲۳ به دست آورد.

علاوه بر این موارد، فرودگاه بین‌المللی ملک فهد در دمام، برنده سه جایزه فرودگاه‌های عربستان در سال ۲۰۲۳ شد؛ از جمله جایزه بهترین فرودگاه در رده ۵ تا ۱۵ میلیون مسافر، جایزه بهترین منطقه بازرسی گمرکی و جایزه بهترین خدمات برای افراد دارای معلولیت.

بهترین پذیرایی در کلاس اقتصادی برای سال ۲۰۲۴

خطوط هوایی عربستان سعودی در مرکز عرصه، چندین جایزه جهانی را در نیمه اول سال ۲۰۲۴ به دست آوردند. عربستان سعودی به دلیل داشتن پیشرفته‌ترین شرکت هواپیمایی جهان و بهترین پذیرایی در کلاس اقتصادی برای سال ۲۰۲۴ جوایزی در رتبه‌بندی جهانی Skytrax کسب کرد.

علاوه بر این، فلیناس برای دومین سال متوالی به عنوان چهارمین شرکت هواپیمایی ارزان قیمت جهان و برای هفتمین سال متوالی اولین شرکت هواپیمایی خاورمیانه شناخته شد که مهم‌ترین معیار جهانی برای سنجش عملکرد خطوط هوایی است.

دستاوردهای بخش هوانوردی نشان‌دهنده پیشرفت در ابتکارات و برنامه‌های اداره کل هوانوردی غیرنظامی عربستان سعودی است که هدف آن توسعه این بخش در سطح داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی در راستای استراتژی ملی عربستان سعودی برای بخش هوانوردی غیرنظامی است.

هدف از این استراتژی افزایش تعداد مسافران در عربستان به ۳۳۰ میلیون، افزایش ظرفیت حمل‌ونقل هوایی به ۴.۵ میلیون تن و افزایش اتصال هوایی به ۲۵۰ مقصد به و از فرودگاه‌های عربستان سعودی تا سال ۲۰۳۰ است.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظر